Ons terrein ligt direct naast het bos. Vanaf hier kunt u starten met een mooie wandeling of fietsend het hele eiland over kruisen. Er zijn op het eiland vele verassende fiets- en wandelroutes die goed aangegeven zijn.

Op loopafstand zijn er twee maneges welke ritten door het bos en over het strand organiseren voor zowel beginnende als gevorderde ruiters. In de naastgelegen pensionstalling is ook plek beschikbaar voor uw eigen paard zodat deze niet alleen thuis hoeft te blijven als u op vakantie bent.

Om de hoek ligt ook het subtropisch zwemparadijs “Calluna” met sauna. Zwemt u liever in de zee? Het strand ligt op ongeveer 1 km afstand.

Uw boodschappen haalt u in de diverse supermarkten in het dorpje de Koog, wat ook op 1 km afstand ligt. Hier vind u ook vele restaurants en uitgaansmogelijkheden en verschillende fietsverhuurbedrijven.

Een verblijf op Texel is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan Ecomare, het zeehonden opvangcentrum. Dit vind u op ongeveer 3 km afstand en is voor jong en oud een echte aanrader.

Natuurlijk heeft Texel nog veel en veel meer te bieden. Het zou te ver gaan om hier alle musea, activiteiten, markten en bezienswaardig-heden te bespreken. Wilt u toch graag een compleet overzicht? www.texelagenda.nl laat zien wat er allemaal te doen is tijdens uw vakantie en het volgende filmpje  geeft een mooie impressie van ons prachtige eiland! http://www.youtube.com/watch?v=70_7mZhCE80&feature=plcp